Arbodienstverlening

Het werkveld van Arbodienstverlening is breed. Naast de bedrijfsarts kent de wetgever ook kerndeskundigen. Dit zijn een gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige, een gecertificeerd Arbeidshygiënist en een gecertificeerd Arbeids- & Organisatiedeskundige.

Maar daarnaast spelen ook andere deskundigen een rol in dit werkveld. Te denken valt aan casemanagers, arbeidsdeskundigen, ergonomen of middelbaar veiligheidskundige of arbeidshygiënisten. Om er maar een paar te noemen….

Het is goed te weten dat Nova Invicta Occupational Health & Safety Sevices – kortweg NIOHS Services – goed bekend is in dit speelveld en beschikt over de nodige expertise.

Zo is Tiemen van der Worp gecertificeerd hoger veiligheidskundige en ergonoom. Daarnaast is hij juridisch onderlegd. Op dit moment volgt Tiemen de studie Preventieadviseur Psychosociaal te Leuven. deze opleiding is vergelijkbaar met Arbeids- & Organisatiekunde. Tiemen is tevens voorzitter van de werkkamer systeemcertificering en lid van het Centraal College van Deskundigen bij RailAlert.

Fleur van der Worp is met haar gezondheidskundige achtergrond als hoger veiligheidskundige gespecialiseerd in Psychoscociale Arbeidsbelasting (PSA).

Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de volgende partners:

RGD Solutions is het bedrijf van Rob Prummel. Rob is als gecertificeerd hoger veiligheidskundige breed inzetbaar en is daarnaast een specialiste in werkplekonderzoeken die hij uitvoert voor Arbodiensten. Rob doceert ook aan de opleiding Hogere Veiligheidskunde van Prevent.

Michiel ter Bekke is gecertificeerd hoger veiligheidskundige en ook bezig met een studie Arbeidshygiëne. Michiel is naast een all round Arbo-professional ook specialist in ISO 14001 / milieumanagement. Michiel doceert ook aan de opleiding Hogere Veiligheidskunde van Prevent.

Xander ten Dolle is gecertificeerd hoger veiligheidskundige en specialist op het gebied van podiumkunsten en evenementveiligheid. Xander doceert aan de opleiding Middelbare Veiligheidskunde.

Eric van der Horst is hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist. Eric heeft een stevige achtergrond in de Railinfra maar is ook daar buiten voor veel partijen een gewaardeerd partner.

Wij zijn echte maatwerkspecialisten. Maar wij werken daarnaast ook voor gecertificeerde arbodiensten. Door samen te werken vullen wij elkaar aan. Ook vervangen wij elkaar bij ziekte of werken wij samen aan grotere projecten. Daarnaast delen wij onze kennis en ervaringen door samen invulling te geven aan intervisie, ook wel intercollegiale toetsing genoemd.