In Company (standaard of maatwerk)

Nova Invicta ontwikkeld en organiseert regelmatig in company trainingen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld Risk Based Auditeren binnen een groot laboratorium of Arbodienst maar ook De Veiligheidsladder bij een civiele aannemer. Of een incompany Workshop RI&E....

Een in-company traject start met een intakegesprek van de trainer met de klant. In dat gesprek wordt gekeken naar de (leer)doelen, de samenstelling van de groep maar ook naar een aantal praktische aspecten / werkvormen.  Waar wenselijk worden er ook materialen van de opdrachtgever gevraagd zoals een risico analyse of procedures en formulieren. 

Op basis van he intake gesprek wordt een offerte uitgebracht. Wij kiezen er voor om heel transparant te calculeren. Dus geen prijzen per deelnemer..... Onze calculatie bestaat uit de volgende elementen:

  • Vergoeding inzet trainer voor voorbereiding / ontwikkeling maatwerk en de feitelijke lesdagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Lesmaterialen incl. vergoeding intellectueel eigendom

Indien gewenst kunnen wij de les ook verzorgen op onze eigen locatie te IJsselstein, hier hebben wij voldoende gratis parkeerruimte en ook de cateraar zorgt elke keer weer voor tevreden gezichten.