• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • E-learning voor transitie naar ISO 9001: 2015

E-learning voor transitie naar ISO 9001: 2015

Het aftellen begint nu werkelijk.

Medio september 2018 moeten alle ISO 9001 gecertificeerde organisaties over zijn gegaan naar de nieuwe 2015-versie. Simpelweg omdat dan de 2008-versie wordt ingetrokken.

Uit informatie van diverse certificerende instellingen blijkt dat op dit moment, augustus 2017, nog maar circa 20% van de gecertificeerde bedrijven de overgang al heeft afgerond.

Bij de klanten van Nova Invicta is dit percentage inmiddels al groter dan 92%!  Door mond op mond reclame worden wij wekelijks benaderd met vragen voor ondersteuning door nieuwe klanten.

Deze ondersteuning bieden wij al geruime tijd door traditioneel advies of een combinatie van kleinschalig klassikaal onderwijs en individuele coaching. Maar met ingang van 1 september 2017 gaan wij hiervoor ook een E-learning oplossing lanceren.

Naast uitleg over de normeisen krijgen de deelnemers downloadbare tools voor bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van organisatiecontext, stakeholdersanalsye. Ook ontvangen zij voorbeelden voor een communicatieplan, procedures etc.

Daarbij worden ook twee mogelijke structuren aangereikt voor het opzetten van een managementsysteem. Een van deze structuren biedt zeker voor bedrijven die actief bezig zijn met bedrijfscultuur als succesfactor en maatschappelijk verantwoord ondernemen nieuwe inzichten want hiervoor is het 7-S model van McKinsey als inspiratie gebruikt.

Alle modellen en voorbeelden die worden aangereikt in de E-learning omgeving gebruiken de adviseurs van Nova Invicta zelf ook. Succes is dus verzekerd!

Meer weten over deze training? Kijk eens op Springest en download het informatieblad incl. aanmeldformulier.

Uiteraard kunt u ook gewoon even bellen met Tiemen van der Worp via (06) 41388986.

Andere artikelen