Over ons

Sinds september 2005 ondersteunen wij tal van organisaties, in Nederland en daarbuiten, op het gebied van Arbeidsomstandigheden (Veiligheid, Gezondheid en Welzijn),  Ergonomie, kwaliteitsmanagement en maatschappelijk verantwoord Ondernemen.

Ook hebben wij in de afgelopen jaren meer dan 2000 medewerkers getraind op het gebied van Kwaliteitsmanagement, Voedselveiligheid en Arbo. Dit doen wij onder eigen label maar wij werken ook voor andere aanbieders.

NIOHS Services staat voor Nova Invicata Occupational Heatlh & Safety Services.

Invicta betekent Veerkracht en Weerbaarheid (Resilience) en daarom hanteren wij ook de slogan Partners voor Preventief Risico Management.

Preventie is immers een prima basis om veerkrachtig te kunnen reageren op omstandigheden. Preventie verhoogt de weerbaarheid van organisaties en personen.

Wij zijn gevestigd te IJsselstein in het midden van Nederland. Dit is een prima basis voor onze (inter)nationale dienstverlening en uitvalsbasis. Wij werken samen met een aantal vaste partners zoals middelbaar of hoger veiligheidskundigen, juristen, bedrijfskundig adviseurs, bedrijfsartsen etc. Op deze manier kunnen wij gebruik maken van een landelijk netwerk van professionals. Samen met deze professionals organiseren wij maandelijks bijscholing- en harmonisatie avonden.

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op een ISO 9001: 2015 managementsysteem dat vormgegeven is op basis van het 7-S model van McKinsey.