Over ons

NIOHS Services staat voor Nova Invicata Occupational Heatlh & Safety Services. Invicta betekent Veerkracht en Weerbaarheid (Resilience).

Sinds de oprichting van Nova Invicta in september 2005 ondersteunen wij tal van organisaties, in Nederland en daarbuiten, op het gebied van Veiligheid &  Gezondheid (Arbo) en Kwaliteitsmanagement.

Ook hebben wij in de afgelopen jaren meer dan 2000 medewerkers getraind op het gebied van Kwaliteitsmanagement, Voedselveiligheid en Arbo. Dit doen wij onder eigen label maar wij werken ook voor andere aanbieders.

Onze insteek is preventief. Preventie is een prima basis om veerkrachtig te kunnen reageren op omstandigheden. Preventie verhoogt de weerbaarheid van organisaties en personen.

Wij zijn gevestigd te IJsselstein in het midden van Nederland. Dit is een prima uitvaltbasis voor onze (inter)nationale dienstverlening . Wij werken samen met een aantal vaste partners zoals middelbaar of hoger veiligheidskundigen, Arbeids- & Organisatie deskundigen, Arbeidshygiënisten maar ook bedrijfskundig adviseurs, bedrijfsartsen etc. Op deze manier kunnen wij gebruik maken van een landelijk netwerk van professionals.

Samen met deze professionals organiseren wij regelmatig intervisie en  bijscholing- en harmonisatie avonden.

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op een ISO 9001: 2015 managementsysteem dat vormgegeven is op basis van het 7-S model van McKinsey. Uiteraard is dit managementsysteem gecertificeerd door een RvA geaccrediteerde certificerende instelling.