Het team

Tiemen van der Worp

Positie:  Eigenaar

Tiemen heeft zich als bedrijfskundige verder gespecialiseerd in Arbo & Ergonomie.

Beroepskwalificaties:

Master of Laws, Bachelor Bedrijfskunde/Management, Eonomie & Recht, gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige, Adviseur Ergonomie, Preventieadviseur niveau I, Gecertificeerd Lead Auditor voor ISO 9001/VCA/Veiligheidsladder van ProRail en de Erkenningsregelingen Werkplekbeveiliging en Personeelsstellen, EVC-assessor voor de HBO domeinen Bedrijfskunde en Personeel & Organisatie.

E-mail: tiemen@novainvicta.nl

Telefoon: +31 (0) 6 41 38 89 86

Fleur van der Worp

Positie:  Hoger Veiligheidskundige

Fleur heeft haar bachelor studie Gezondheidswetenschappen aan de VU Amsterdam afgerond en gaat verder met een master in hetzelfde domein aan de Erasmus Universiteit. Fleur werkt alweer jaren samen met Tiemen en heeft haar studie Hogere Veiligheidskunde afgerond met een thesis over PSA.

Nova Invicta OHS Services heeft een landelijk netwerk van gedreven middelbaar en hoger veiligheidskundigen, bedrijfskundigen en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld vitaliteit. Deze specialisten zijn op projectbasis inzetbaar. Hierbij een  greep uit dit netwerk:

  • Eric – Hoger Veiligheidskundige en Arbeidshygiënist
  • Michiel – gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige en specialist KAM management systemen
  • Xander – gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige en lead auditor
  • Rob – Hoger Veiligheidskundige en ergonoom
  • Andre – Middelbaar Veiligheidskundige / DLP / DTA
  • Jitske – Middelbaar Veiligheidskundige & Middelbaar Arbeidshygiënist
  • Mark – Middelbaar Veiligheidskundige DLP / KVP & Asbestdeskundige volgens SC570
  • Kees – Middelbaar Veiligheidskundige en Lead Auditor ISO 9001 / VCA
  • Herman – Middelbaar Veiligheidskundige en Lead Auditor VCA

Mobiliteit

Automobielbedrijf Damsté, dealer van Citroën, in Nieuwegein, Houten en Ijsselstein is de partner van Nova Invicta voor onze mobiliteit. Website:http://www.damste-auto.nl

CE-ESTER Keuringsbedrijf BV en CE-ESTER Machine Safety BV

CE-ESTER is een specialist op het gebied van CE markering en machineveiligheid. Zij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een veilige werkomgeving. CE-ESTER bestaat uit CE-ESTER keuringsbedrijf en CE-ESTER Machine Safety. Beide bedrijven werken intensief samen om u de beste oplossingen te bieden. Zij keuren arbeidsmiddelen in iedere branche. Door het combineren van inspecties wordt er zeer efficiënt gewerkt. Haar keurmeesters zijn vakkundig ervaren, onafhankelijk en objectief.

Website: www.machineskeuren.com & www.machinesbeveiligen.com